« Terug
 » Electro
          E-Bikeboard S500X
          E-Bikeboard S1000
          E-Bikeboard K1000
          E-Bikeboard S500MX
          Optionele apparatuur
          Veelgestelde vragen
          Foto's
 » Snow
 » Land
 » Water
    Bikeboard Snow
    
    

Het Bikeboard/Snow bestaat uit een licht frame met een aluminium vork, een in hoogte verstelbaar vouwmechanisme voor de stuurpen, een blad met bindingen en een speciaal ontwikkeld snowboard met front en rear board.

Je kunt het Bikeboard vergelijken met een BMX maar dan in de sneeuw, met een Jet-Ski waar je op staat of met een Monoski met stuur. Met het Bikeboard is zo veel mogelijk: carven in de smalste bochten, kleine slalom en een parallelslalom, boarden in Boardercross pistes, snowparks of halfpipes en het geweldige gevoel dat je op de poedersneeuw kunt ´drijven´. Zelfs de meest steile pistes kun je nu gecontroleerd afdalen zonder bindingen of speciale schoenen. Want op het Bikeboard/Snow sta je gewoon met je wandelschoenen of je snowboardschoenen. Je gaat als een skiër of snowboarder met de stoeltjeslift of skilift naar boven.

Het Bikeboard is een sneeuwsportuitrusting, waarmee je op de piste zeker gezien wordt.

Of je nu jong bent of oud, man, vrouw of kind, iedereen kan zich de techniek van het bikeboarden eenvoudig en in korte tijd eigen maken. Al na een paar keer oefenen zul je er veel plezier aan beleven! Met enkele handelingen vouw je je bikeboard op tot een handzaam formaat. Opgevouwen past het Bikeboard perfect in de beschermhoes en is het gemakkelijk mee te nemen in de auto.Aanbieding:Bikeboard-draagtas.Bij het Bikeboard wordt, indien gewenst, een draagtas geleverd. Zo kun je naar je volgende sneeuwtrip je Bikeboard makkelijk meenemen. Het Bikeboard staat garant voor een onvergetelijke sneeuwervaring.

Prijzen:
Het Bikeboard/Snow kost € 499.

Upgrade:
Als je al in het bezit bent van het basis Bikeboard/Frame set, dan kan je deze set uitbreiden met een Bikeboard Set. Deze set kost € 289 - € 339.